Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΝΔ: Σειρά "κρουσμάτων" που παραπέμπουν σε εκτροπή από την υπηρεσιακή κυβέρνηση



Αυστηρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ "υπενθυμίζει" στον Άλεξη Τσίπρα ότι έχει παραιτηθεί. Στηλιτεύει την απάντηση στον Πρόεδρο του κόμματος μέσω της δημοσιοποίησης του "σημειώματος για Μεϊμαράκη", προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχθεί καμία κίνηση - πρωτοβουλία εκτός της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών και καλεί σε παραίτηση τον γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Μια σειρά “κρούσματα” που παραπέμπουν σε εκτροπή, μας υποχρεώνουν να υπενθυμίσουμε σε όσους παριστάνουν ότι το έχουν λησμονήσει ότι ο κ. Τσίπρας έχει παραιτηθεί και ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή, σημειώνεται σε σημερινή, Παρασκευή, ανακοίνωση της ΝΔ.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες – και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε ήδη υποβάλει την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – η απάντηση στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδόθηκε μέσω της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και μάλιστα υπό τον υποτιμητικό τίτλο “Σημείωμα για Μεϊμαράκη”, υπογραμμίζει η ΝΔ στην ίδια ανακοίνωση.

"Επίσης χθες (Πέμπτη) - αναφέρεται περαιτέρω -  με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, πληροφορηθήκαμε ότι το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε “καθολική αλλαγή των διοικήσεων των δέκα περιφερειακών λιμανιών”, εντός του προσεχούς δεκαημέρου".

"Προειδοποιούμε  - τονίζεται στην ανακοίνωση - ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε κίνηση ή πρωτοβουλία που δεν εντάσσεται στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να απέχουν από ενέργειες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές".

"Επιπλέον, το Εθνικό Τυπογραφείο οφείλει να λειτουργεί μόνο στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και να αναστείλει την έκδοση οιωνδήποτε άσχετων με τη συγκεκριμένη διαδικασία ΦΕΚ", επισημαίνει με νόημα η ΝΔ ζητώντας παραίτηση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.




Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου