Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Εθνική: «Έκοψε» Γιάνκοβιτς και Αγραβάνη ο Κατσικάρης



Μόλις τέσσερις μέρες πριν το τελευταίο τεστ της εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει Ευρωμπάσκετ, ο Φώτης Κατσικάρης «έκοψε» τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Δημήτρη Αγραβάνη, κάνοντας γνωστή την τελική δωδεκάδα του αντιπτοσωπευτικού συγκροτήματος πάνω στην οποία θα στηριχθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Μετά το τουρνουά της Ξάνθης ο Κατσικάρης αποφάσισε να «κόψει» από την εθνική ομάδα τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Δημήτρη Αγραβάνη. Ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού και ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν από το τεχνικό τιμ, που όπως και οι παίκτες, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τους ευχαρίστησαν για το ζήλο που έδειξαν στις προπονήσεις και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθειά τους στη δουλειά που έγινε από τις 31 Ιουλίου.

Οι 12 «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού για το τουρνουά που θα ξεκινήσει στο Ζάγκρεμπ είναι οι: Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Κουφός.


Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου