Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Μεϊμαράκης: Μικρός και λίγος ο Τσίπρας – Εμείς τον στηρίζαμε και αυτός μας έσκαβε τον λάκκο


Ξεκινάμε τον αγώνα για να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και πρόσθεσε ότι καλούμε τους Έλληνες πολίτες να εμπιστευθούν ξανά την ΝΔ για την κυβέρνηση.

«Στηρίζομαι πάρα πολύ στο ότι οι βουλευτές θα δώσουν την μάχη στο νόμο τους και ότι θα πειθαρχήσουν και θα πάνε συντεταγμένα με ενιαίο πολιτικό λόγο, γιατί είναι ώρα μάχης και στην μάχη πειθαρχούμε», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι το κόμμα έχει και πρόγραμμα και πρόταση διακυβέρνησης που θα την παρουσιάσει ολοκληρωμένη στην ΔΕΘ. Επίσης, ανέφερε ότι όλοι οι βουλευτές θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο κ. Μειμαράκης κατηγόρησε τον κ. Τσιπρα ότι περιφρονεί το Σύνταγμα, ότι βρίσκεται σε πανικό και ότι φάνηκε μικρός και λίγος, όπως ειπε αφού ενώ η ΝΔ στα δύσκολα τον στήριζε εκείνος της έσκαβε τον λάκκο.

Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε την διεξαγωγή δυο ντιμπέιτ τουλάχιστον όπως ειπε με τον Αλέξη Τσιπρα και παρουσιάζοντας το σύνθημα της ΝΔ για την προεκλογική περίοδο είπε ότι είναιτο «Ξεκινάμε».

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση της ΝΔ στην Ρηγίλλης «για να επιστρέψουμε στις ρίζες μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή : newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου