Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Επιστρέφει σήμερα τη διερευνητική εντολή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Στον Παναγιώτη Λαφαζάνη η "σκυτάλη




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχθεί στις 10.30 σήμερα το πρωί τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μειμαράκης θα ενημερώσει τον κ Παυλόπουλο για τα αποτέλεσμα της διερευνητικής εντολής που έλαβε την περασμένη Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ όπως ήταν αναμενόμενο επιστρέφει χωρίς αποτέλεσμα τη διερευνητική εντολή που έλαβε την Παρασκευή για σχηματισμό κυβέρνησης και σήμερα αναμένεται η εντολή να δοθεί στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη "Λαϊκή Ενότητα".

Στο μεταξύ σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ξέσπασε μετά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συναντήσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσο της διερευνητικής εντολής. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις.



. Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ εξέφρασε την ενόχλησή της για τη στάση του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «καθεστωτική αντίληψη».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ ανέφερε: «Η προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο αύριο απαιτεί συνεννόηση, διάλογο και ευρύτερες συνεργασίες μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Με τη διάθεση αυτή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τον κ. Α. Τσίπρα, ο οποίος απάντησε ότι 'δεν θέλει να τον δει'».

Η ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνει ακόμη: «Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών είναι θεσμικές και συνταγματικές, που έχουν στόχο, εκτός των άλλων και στην εκτόνωση της πολιτικής έντασης. Δεν πρόκειται για κοινωνικές και φιλικές επαφές. Εδώ και ένα μήνα ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται με καθεστωτική αντίληψη. Αποφασίζει μόνος του για πολύ σοβαρά ζητήματα για το μέλλον της χώρας και όταν διαπιστώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κινήσεών του, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα εκβιασμών. Στην παρούσα φάση επιλέγει τις παλιές καταδικασμένες πρακτικές της πόλωσης. Έχει μείνει στο χθες».


Πηγή : thebest.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου