Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Σκότωσαν και τον αδελφό του Σεσίλ, τον Τζέρικο!



Μετά από την παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Σεσίλ, έρχεται η ανακοίνωση των αρχών της Ζιμπάμπουε ότι βρέθηκε σκοτωμένος και ο αδελφός του, ο Τζέρικο.

Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, το άτυχο λιοντάρι βρέθηκε νεκρό από σφαίρα στις 4 σήμερα το απόγευμα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ενώ όσο εξελίσσεται η έρευνα θα ανακοινωθούν περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες του θανάτου του.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι μετά την δολοφονία του Σεσίλ από τον αμερικάνο οδοντίατρο Πάλμερ, ο Τζέρικο ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να προστατεύει την αγέλη με τις έξι λέαινες και τα μικρά τους λιονταράκια. Όπως έλεγαν μάλιστα οι ειδικοί του Πάρκου, το έργο του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς χωρίς την βοήθεια του Σεσίλ, θα έπρεπε να δώσει μεγάλες μάχες με ξένα λιοντάρια που θα ήθελαν να καταλάβουν την περιοχή τους.

Μετά και τον θάνατο του Τζέρικο, η αγέλη αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, καθώς θα αναγκαστούν να χωρίσουν ως ομάδα, αντιμετωπίζοντας πλέον όχι μόνο τους κινδύνους από τα άλλα λιοντάρια αλλά και από τους ανθρώπους.

Μετά το πρώτο σοκ, η κυβέρνηση της Ζιμπάμπουε ανακοίνωσε ήδη την απαγόρευση του κυνηγιού των λιονταριών στην χώρα, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.



Πηγή: protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου