Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τα δεξιά αιρκοντίσια της Αμυγδαλέζας και τα αριστερά αιρκοντίσια του Βοτανικού



Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Τι έγινε ρε παιδιά με το μεταναστευτικό;

«Οι μετανάστες από το Πεδίον του Άρεως θα μετεγκατασταθούν στον Ελαιώνα», είπε ο Φλαμπουράρης και η Τασία και μάλιστα θα έχουν και WIFI και έτσι το πρόβλημα λαθρομετανάστης τέλειωσε το έλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ που η πολιτική του που τα έχει κάνει μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα.
 Η καθυστέρηση μάλιστα όπως είπε ο Φλαμπουράρης σε πρωινή εκπομπή υπήρξε γιατί προσπαθούσαν να βρουν αιροκοντίσια!!! Ναι καλά διαβάσατε αιροκοντίσια!!

Και γιατί δεν πήρατε τα αιρκοντίσια από τα κοντέινερ της Αμυγδαλέζας να τα πάτε στον Βοτανικό;

Τι διαφορά είχε σαν μέρος η Αμυγδαλέζα με τον Βοτανικό;

Εύκολη απάντηση για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Αμυγδαλέζα είναι σχέδιο της δεξιάς ενώ ο Βοτανικός της αριστεράς έτσι σκέφτηκε το φτωχό και ανεπαρκές μυαλό τους έτσι λένε και έτσι επιμένουν να λένε λαϊκίζοντας για όσους ψηφοφόρους τους έχουν απομείνει και δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Η πλήρη ανικανότητα και ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο στο μεγάλο θέμα των λαθρομεταναστών.

Οι δηλώσεις της κυρίας Τασίας δείχνουν την έλλειψη αντίληψης και σοβαρότητας του θέματος των λαθρομετανάστων να σας θυμίσω ότι εξαφανίζονται οι λαθρομετανάστες με το που πέφτει στο σκοτάδι η το περίφημο δεν κάθονται χύμα στην Ομόνοια χωρίς λόγω κάθονται επειδή λιάζονται!!!!
 Η ανάλγητη στάση όλης της Κουμουνδούρου και η ανυπαρξία σχεδίου των αρμόδιων υπουργών και υφυπουργών δείχνει το σοβαρό πρόβλημα διακυβέρνησης της χώρας και ελέγχου αυτής της σοβαρής κρίσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έκανε από την αρχή σε πολλά θέματα αποφάσισε να κλείσει την Αμυγδαλέζα απλά και μόνο για να δείξει στον κόσμο του πως κάνει πράξη όλα όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά χωρίς να αναλογιστεί την ευθύνη των όσων πράττει.

Φυσικά και δεν είναι η καλύτερη επιλογή η Αμυγδαλέζα όμως ήταν ένας χώρος που σίγουρα ήταν καλύτερος από το να κοιμάται ο λαθρομετανάστης στο δρόμο, στην Ομόνοια η κάτω από τα δένδρα στο πεδίο του Άρεως με το κρύο, την βροχή και τον καύσωνα και θα είχε και τουαλέτες και φαγητό και φροντίδα αντί να είναι πεταμένος στο δρόμο και δυσκολεύοντας την Τασία να τους βρει επειδή  το βράδυ εξαφανίζονται.

 Όπως θα μπορούσε να λειτουργεί παράλληλα η Αμυγδαλέζα μαζί με τον Βοτανικό για να φιλοξενήσει περισσότερους λαθρομετανάστες αλλά δυστυχώς και σε αυτό το πρόβλημα του μεταναστευτικού δεν είχε στάση υπεύθυνου, σύγχρονου δημοκρατικού κράτους η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ήθελε μια λαϊκίστικη ρελάνς στο συναίσθημα του αριστερού ψηφοφόρου.

Έχει αποτύχει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε όλα τα επίπεδα  αλλά ειδικά στο μεταναστευτικό υπάρχει λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας στο σύνολο των στελεχών δημιουργείται σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας γιατί η μετεγκατάσταση από το πεδίο του Άρεως στον Βοτανίκο και όχι στην δεξιά Αμυγδαλέζα δεν λύνει το πρόβλημα.

Τα νησιά βουλιάζουν από χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και οι συγκρούσεις πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο με τον Φλαμπουράρη και την Τασία να ασχολείται με δεξιά και αριστερά αιρκοντίσια νομίζοντας ότι έλυσε το πρόβλημα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου