Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί που συνελήφθησαν για το άγριο φονικό στην Ύδρα



Κρατούν σκληρή στάση και δεν λένε το παραμικρό - Η αστυνομία εκτιμά ότι στα βασανιστήρια που οδήγησαν στον θάνατο του 67χρονου συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα είχαν γευματίσει στην ταβέρνα του θύματός τους

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10:30 το πρωί οι έξι από τους επτά σκληρούς Γεωργιανούς που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 67χρονου εστιάτορα στην Ύδρα καθώς ο έβδομος της σπείρας δεν μεταφέρθηκε στα δικαστήρια καθώς υπάρχει σε βάρος του μια δικαστική εκρεμμότητα.

Μέχρι στιγμής και οι επτά κρατούν τα στόματά τους κλειστά και δεν λένε το παραμικρό για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.


Οι τελευταίες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι στα βασανιστήρια σε βάρος του 67χρονου που τελικά οδήγησαν στο θάνατό του συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα από τα μέλη της σπείρας.

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η πληροφορία που θελει τους βασανιστές του 67χρονου να έχουν επισκεφθεί το εστιατόριό του για να γευματίσουν λίγες ώρες πριν εισβάλλουν στο διώροφο όπου έμενε το θύμα τους με τη σύζυγό του.


Γρίφο, πάντως, εξακολουθεί να αποτελεί για τους αστυνομικούς το πού βρίσκεται το ζευγάρι των Γεωργιανών το οποίο κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν έφυγε από την Ύδρα λίγο πριν συλληφθούν οι επτά ομοεθνείς του με θαλάσσιο ταξί.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των δύο σερβιτόρων που εργάζονταν στο εστιατόριο του 67χρονου και γι' αυτό δεν συνελήφθησαν.







Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου