Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου



Με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
"Δεν θα υπερασπιστώ άλλο τον πρωθυπουργό. Ο ίδιος με έπεισε να σταματήσω να το κάνω" είπε στην ομιλία της κατά την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου η Πρόεδρος της Βουλής και η φράση της αυτή (αλλά και η στάση της τον τελευταίο καιρό) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της... οργής.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο πήρε την απόφαση να "κόψει" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η απόφασή του αυτή... διαβιβάστηκε στα κομματικά επιτελεία.

"Η Ζωή είναι τελειωμένη" είπε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι έχει λάβει άνωθεν εντολή να μην τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια.

Δεν είναι γνωστό αν θα είναι ανάλογη η απόφαση του πρωθυπουργού και για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Άλλωστε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ανάμεσα σε εκείνους που καταψήφισαν το Μνημόνιο.

Εκείνος όμως, στη μαραθώνια συνεδρίαση της Βουλής, είπε πως περιμένει ένα νεύμα του πρωθυπουργού για να παραδώσει την έδρα του. Και αν γίνει αυτό, θα βγάλει τον Αλέξη Τσίπρα από τη δύσκολη θέση να τον... "κόψει".


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου