Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

O Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν ενδιαφέρεται για την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία




Την απόφαση να μην εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας και να μην διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού του κόμματος μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, έλαβε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, βάζοντας τέλος σε κάθε σενάριο διαδοχής που ενέπλεκε το όνομά του.

Οι συνεργάτες του αναφέρουν πως ο ρόλος του είναι περισσότερο από σημαντικός αυτές τις ώρες στην Ευρώπη. Επιπλέον δεν θέλει να εμπλακεί σε διαδικασίες, που εκ των πραγμάτων θα προκαλούσαν ανούσιες προσωπικές τριβές. Θεωρείται ωστόσο βέβαιο, ότι ο Επίτροπος θα πάρει ξεκάθαρη θέση για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, θυμίζοντας ότι έχει από μήνες προτείνει την μεταβατική αρχηγία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίον ήταν και παραμένει σε συνεχή επικοινωνία. Οι ίδιοι παράγοντες υπενθυμίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια ο κύριος Αβραμόπουλος προβάλλει ως ισχυρός ενωτικός παράγοντας στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναχώρησε σήμερα από τις Βρυξέλλες για το Στρασβούργο, όπου συνεδριάζει το Κολλέγιο των Επιτρόπων και θα έχει ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Ελλάδα.


Πηγή : koolnews.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου