Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Προσπάθεια να αμαυρωθεί η συγκέντρωση του ΝΑΙ με στημένη διαδήλωση αντιεξουσιαστών υπέρ του ΟΧΙ


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ομάδες αντιεξουσιαστών διαδήλωναν υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα στα Προπύλαια με το βλέμμα στους χιλιάδες κόσμο που ήταν στον Σύνταγμα και ήταν διπλάσιος από την συγκέντρωση που είχε οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ημέρα πριν.

Μια ώρα πριν από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ομάδες αντιεξουσιαστών διαδήλωναν υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα στα Προπύλαια κι αναμενόταν να κατευθύνουν στη συνέχεια έξω από τη Βουλή των Ελλήνων με σκοπό να αμαυρώσουν την μεγάλη εκδήλωση.

Μάλιστα, κατά τα διάρκεια της συγκέντρωσης, επικράτησε ένταση στο Σύνταγμα όταν περίπου 200 αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, κοντά στη Βουλή. Αυτή τη φορά, όμως, οι αστυνομικές αρχές έδρασαν πριν σημειωθούν επεισόδια, όπως τα έκτροπα που συνέβησαν στις 22 Ιουνίου, όταν δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε όσους τάσσονται υπέρ της Ευρώπης και σε όσους τάσσονται κατά με αποτέλεσμα να καθαρίσουν οι ίδιοι οι συγκεντρωμένοι του ΝΑΙ τρέποντας σε φυγή τους αντιεξουσιαστές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου