Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μόνος δρόμος οι διερευνητικές εντολές αν υπάρξουν νέες διαρροές λέει ο Κοντονής



Μόνος δρόμος οι διερευνητικές εντολές αν υπάρξουν νέες διαρροές λέει ο Κοντονής Μόνος δρόμος είναι η διαδικασία των διερευνητικών εντολών αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει νέες διαρροές στην ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα διεμήνυσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Πολιτισμού Σταύρος Κοντονής, εγκαλώντας την Αριστερή Πλατφόρμα για απουσία εναλλακτικής λύσης στη συμφωνία. «Αν συνεχιστεί αυτή η δουλειά, αν έχουμε κάτω από 120 βουλευτές, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από διερευνητικές.

Είναι ακατανόητο να λέμε ‘στηρίζω την κυβέρνηση αλλά καταψηφίζω τα νομοσχέδια’. Έχει μετατραπεί αυτή η κυβέρνηση σε κυβέρνηση μειοψηφίας... Αντιλαμβάνονται οι σύντροφοι τι έχει συμβεί; Είτε υπηρετούμε την πλειοψηφική άποψη είτε όχι .

Δεν θα μιλήσω για αποστασίες αλλά να αντιληφθούν ότι καταβαραθρώνει την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο Σταύρος Κοντονής. «Προοιωνίζονται πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκαθαριστεί και στην κοινωνία και το κόμμα, ότι δεν μπορεί να προχωρήσει έχοντας δυο γραμμές, με την πλειοψηφία να στηρίζει τη συμφωνία ως αναγκαίο κακό, και την άλλη, απολύτως αρνητική, χωρίς να παρουσιάζει εναλλακτική λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

Στην Αριστερά για να προχωρήσεις σε δημιουργικές συνθέσεις θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια» πρόσθεσε με νόημα. «Η άτακτη χρεοκοπία σημαίνει οι φτωχοί άνθρωποι να βρεθούν σε εξαθλίωση» σημείωσε ο υφυπουργός. «Η άμεση αποχώρηση από το ευρώ γίνεται από τη μια στην άλλη χωρίς να υπάρχει καμία επίπτωση;» διερωτήθηκε. «Το θέμα είναι πώς πολιτεύεται κανείς, όχι πόσες ψήφους συγκέντρωσε» σημείωσε δε για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Κοντονής ξεκαθάρισε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ως σύνθημα καλύτερη διαπραγμάτευση εντός του ευρώ, και η απόφαση του συνεδρίου του κόμματος δεν μπορεί να αλλάξει με απόφαση της ΚΕ.




dikaiologitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου