Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Με τo πολυτελές αυτοκίνητο δώρο από τον Ερντογάν στη Θράκη το "αφεντικό" των ψευδομουφτήδων



Επίσκεψη με νόημα στην Θράκη. Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Γκιορμέζ βρίσκεται στη Θράκη από χθες με αφορμή την ιερή νύχτα Μπεράτ.

Τον Γκιορμέζ, ο οποίος θα ταξιδέψει οδικώς, θα υποδεχτούν αξιωματούχοι στην συνοριακή πύλη των Ιψάλων. Αν χρησιμοποίησε το πολυτελές αυτοκίνητο που ο ίδιος ο Ερντογάν του έκανε δώρο (!) δεν έχει γίνει γνωστό.Γιατί του έκανε δώρο ένα ακριβό αυτοκίνητο ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος; Προφανώς εκτιμά την δουλειά που κάνει και στη Θράκη.

Το πρόγραμμα του επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων στην Θράκη ξεκίνησε με επίσκεψη στην Κομοτηνή. Ο Γκιορμέζ μετά την μεσημεριανή προσευχή συναντήθηκε με τον εκλεγμένο Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, εκπροσώπους Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών και βουλευτές.

Το πρόγραμμάτου περιλαμβάνει επίσκεχη στην γενέτειρα του μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγκά, τον Εχίνο, και ύστερα από την απογευματινή προσευχή θα πάει στην Ξάνθη.

Μετά την συνάντηση του με τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ θα παραστεί στην εκδήλωση για την ιερή νύχτα Μπεράτ που θα πραγματοποιηθεί στο τζαμί Τσινάρ της Ξάνθης.



Πηγή : onalert.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου