Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τους διαδηλωτές "Μένουμε Ευρώπη" με...φόρους!



Μένεα εναντίον όσων παραβρέθηκαν χθες στη διαδήλωση "Μένουμε Ευρώπη", πνέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, "απειλεί" τους διαδηλωτές με ...έξτρα φόρους προκειμένου να τους εκδικηθεί που επιθυμούν την επίτευξη συμφωνίας!

Αναλυτικά, το σχόλιο του Θανάση Πετράκου έχει ως εξής:

Αφού οι "Μένουμε Ευρώπη" θέλουν να υπογραφεί συμφωνία με κάθε κόστος να κληθούν οι ίδιοι να το πληρώσουν. Καμία αύξηση λοιπόν στον ΦΠΑ, αντίθετα, κλιμακωτή αύξηση του φόρου πέραν των 200.000 ευρώ ατομικού εισοδήματος, που να ξεκινά απ” το 50% και να φτάνει μέχρι το 90%. 

Αντίστοιχη φορολόγηση και στα κέρδη των μεγαλων εταιριών, στα μερίσματα και στους τόκους. 

Καμία μείωση των χαμηλών, μέχρι 1500 ευρώ συντάξεων και δραστική μείωση όλων των υψηλών ώστε να συμπιεστούν κοντά σε αυτό το όριο. Δραστική φορολόγηση των ακινήτων με υψηλή αξία και στις αστικές, μεσοαστικές περιοχές με παράλληλη μείωση του ΕΝΦΙΑ στις λαϊκές κατοικίες. Άμεση διερεύνηση και εκδίκαση των υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής και ταχεία είσπραξη των οφειλομένων ακόμα και με κατασχέσεις και προσωποκράτηση των οφειλετών.




Πηγή : capital.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου