Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τσίπρα πώς τόλμησες να θίξεις την εθνική μας αξιοπρέπεια;



Γιάννης Αθανασίου

Τέτοιο λαοπλάνο η Ελλάδα δεν είχε συναντήσει η Ελλάδα μετά το 1974, πραγματικά ο Τσίπρας παίρνει το βραβείο του χειρότερου ψεύτη πολιτικού που κατάφερε να τον συμπαθήσουν ακόμα και οι κεντροδεξιοί και να αποθέσουν τις ελπίδες τους στα ψέματα και τις ψευτομαγκιές που μας πλάσαρε.

Τόσους μήνες όπως προκύπτει από τα γεγονότα ήταν μπροστάρης σε ένα βρώμικο σχέδιο το οποίο θα μας οδηγούσε εκτός ευρώ και εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, αυτός ήταν ο σκοπός του αυτό ήταν το σχέδιο του ότι και να μας πουν όσο και να πάνε να το καλύψουν τώρα που τους πήραμε χαμπάρι.

Έκανε πολιτικό επιχείρημα την εθνική μας αξιοπρέπεια την οποία μας έπληξε ανεπανόρθωτα με την ανικανότητα του να διαχειριστεί μια κρίση προς το καλύτερο και έτσι μας απομόνωσε από συμμάχους η χώρα έχασε την όποια σοβαρότητα της είχε μείνει και κινδυνεύουμε να απομονωθούμε  όπως οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ με χίλιους κινδύνους να καραδοκούν.

Πώς τολμήσατε να πλήξετε την εθνική μας αξιοπρέπεια;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σκεφτείτε ότι μπορεί και να μας βγάλετε από το ευρώ η από την Ευρωπαϊκή ένωση;

Το ποσοστό που πήρατε στις εκλογές δεν είναι ποσοστό οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ψήφοι που κέρδισε ο Τσίπρας αποκλειστικά από τα ψέματα που μας αράδιαζε και είναι ώρα να ξαναγυρίσει στο ποσοστό του μικρόκοσμου του 4%.

Ανεχόμασταν τα πολιτικά σας στελέχη χωρίς πολιτικό λόγο που είχαν κάνει την εθνική αξιοπρέπεια καραμέλα γιατί είχαμε πιστέψει σε εσάς και δυστυχώς είσαστε ο αρχηγός αυτής της κατάντιας που λέγετε κυβέρνηση της Ελλάδας.

Αλλά δεν θα σας περάσει σας πήραμε χαμπάρι καθίστε στα ΑΤΜ στις ουρές και ακούστε τι λένε για όλους εσάς και ειδικά για εσένα Τσίπρα μέχρι "να μου κοπεί το χέρι έτσι και ξαναψηφίσω αυτόν τον Αλέξη", "Καταριέμαι αυτούς που με έπεισαν να ψηφίσω τους απατεώνες" και άλλα πολλά χειρότερα σε ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρημένων ηλικιωμένων και πολιτών που προσπαθούν πλέον να επιβιώσουν με 60€.

Τελικά ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ και εσείς γρήγορα πίσω στην αφάνεια και στο 4% να λέτε ότι χαζομάρες θέλετε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου