Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Προ των πυλών ο Σ. Ομπράντοβιτς στον Παναθηναικό


Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει άμεσα το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό!

Μέχρι στιγμής ο Σάσα Ομπράντοβιτς φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες του «πράσινου» πάγκου, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί και η έκπληξη (σ.σ. Γιασικεβίτσιους). Το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου παραμένει στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως την εβδομάδα που έρχεται, να «τελειώσει» το συγκεκριμένο θέμα για να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας.

Μάλιστα, γερμανική ιστοσελίδα (σ.σ. η «www.spox.com») έκανε ειδική αναφορά στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, αλλά και την επιθυμία του 46χρονου προπονητή να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι προτιμά τον Παναθηναϊκό, αν και έχει στα χέρια του προτάσεις από τη Βαλένθια και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Ο όρος στο συμβόλαιο

Μέχρι τις 24 του μήνα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ομπράντοβιτς, αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του με τον οποίο ενεργοποιείται η παραμονή του στην Αλμπα. Αντίστοιχα, η ιστοσελίδα «berlin-bz» έκανε λόγο για δεδομένη συμφωνία του Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι ο Σέρβος προπονητής αποτελεί ήδη παρελθόν από την Αλμπα.

Από εκεί και πέρα όλο το βάρος αναμένεται να πέσει στον Νικ Καλάθη, αλλά μέχρι την 1η Ιουλίου (όταν και ανοίγει η αγορά στο ΝΒΑ) δεν πρόκειται να υπάρξει τίποτε απολύτως. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι Γκρίζλις δεν φαίνεται να έχουν στα πλάνα τους τον 26χρονο γκαρντ και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί η σπουδαία (όσο και πανάκριβη) μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Στη λίστα βρίσκεται και ο Στεφάν Λάσμε, με την προϋπόθεση να μείνει ελεύθερος από την Αναντολού Εφές όπου αγωνίζεται τη φετινή σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Ντι Τζέι Κούπερ ετοιμάζει... βαλίτσες για το ΝΒΑ! Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η «Post» σε χθεσινό της δημοσίευμα. Δεν αναφέρει την ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά εξηγεί ότι είναι από τη Δυτική Περιφέρεια και ότι είχε πάρει μέρος στα πλέι οφ.



Γ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ


Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου