Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μπακογιάννη: Ο Αλέξης Τσίπρας σε λίγο δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο



Έκκληση για ψυχραιμία και ενότητα απηύθυνε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις δραματικές εξελίξεις. «Χρειάζεται ψυχραιμία και ενότητα του ελληνικού λαού, το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να διχαστούμε κιόλας. Έκκληση κάνω. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα, αν η κυβέρνηση δεν επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, η Ελλάδα από αύριο βρίσκεται χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Το τραπεζικό σύστημα θα βρίσκεται στο έλεος του τυφώνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν το βλέπω ότι θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ποια είναι η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, ποια είναι η υπερηφάνεια; Οι ουρές; Αυτό θέλουμε για τον κόσμο; Έτσι προστατεύουμε τα λαϊκά στρώματα;», διερωτήθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Ζητάμε λεφτά, χωρίς αυτά τα λεφτά δεν μπορούν οι τράπεζες να τροφοδοτηθούν. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Όταν ζητάς λεφτά δεν βγαίνεις ότι εγώ θα σου στείλω ένα περήφανο “όχι” να σου το τρίψω στα μούτρα», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

«Πιστεύω ότι (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) θέλει να κάνει ηρωική έξοδο. Αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε απελπιστικό σημείο, καταλαβαίνει ότι σε λίγο δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο», επισήμανε.

Προειδοποίησε δε για τις συνέπειες στον τουρισμό και τον ιδιωτικό τομέα, κάνοντας λόγο για μαζικές απολύσεις, για επιχειρήσεις που είπαν στους υπαλλήλους τους να μην προσέλθουν στις εργασίες τους όλη αυτή την εβδομάδα, ενώ μίλησε για ακυρώσεις στον τουρισμό και προμήθειες που δεν μπορούν να κάνουν οι ξενοδόχοι για τους τουρίστες.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου