Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Μετά το θεσμικό ατόπημα η κωλοτούμπα της Ζωής !!



Μετά το θεσμικό ατόπημα που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας την κάλεσε στο γραφείο του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες απαίτησε να μην ξανανέβει στην έδρα, όπως άλλωστε ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, όταν ο Πρόεδρος αποφασίσει να μιλήσει από το βήμα και όχι από την έδρα του.

Μετά από μία δεκάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε από την έδρα της, όπου εκεί παραδέχθηκε πως όντως ο Κανονισμός της Βουλής αναφέρει πως δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην έδρα της από τη στιγμή που μίλησε ως βουλευτής από το βήμα της Βουλής.

Επικαλούμενη τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα η κα Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε μία επική κωλοτούμπα, λέγοντας πως στην ουσία παραβίασε τον κανονισμό της Βουλής γιατί ήθελε να τιμήσει με την παρουσία της στην έδρα, την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Και μετά από αυτό κάλεσε τον αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Μητρόπουλο να ανέβει στην έδρα και εκείνη κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα, ως όφειλε από την αρχή.



Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου