Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Πόλο: Χάλκινοι οι έφηβοι στο Μπακού!



Η εθνική εφήβων υδατοσφαίρισης επιβλήθηκε στο «μικρό τελικό» της Κροατίας με 11-10, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου

Το πέμπτο της μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού πανηγύρισε χθες η Ελλάδα. Η εθνική εφήβων υδατοσφαίρισης επιβλήθηκε στο «μικρό τελικό» της Κροατίας με 11-10, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.


Με βάση τη συνολική εικόνα που έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο τουρνουά δικαιούτο πέρα για πέρα το μετάλλιο. Η ομάδα του Κραβαρίτη διαθέτει πλούσιο ταλέντο και μία «φουρνιά» παικτών οι οποίοι είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Στο ματς με τους Κροάτες, από τους οποίους η εθνική είχε χάσει στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, η εθνική ομάδα προηγήθηκε με 5-2 στην πρώτη περίοδο, ενώ το ημίχρονο βρήκε τη «γαλανόλευκη» στο +2 (6-4).

Εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των διεθνών, οι Κροάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην 3η περίοδο (9-9), ωστόσο, η «απάντηση» των Ελλήνων παικτών ήταν άμεση και με δύο γκολ προηγήθηκαν 11-9. Το μόνο που κατάφεραν οι Κροάτες ήταν να μειώσουν σε 10-11, χωρίς να καταφέρουν τίποτα περισσότερο.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Κροατία): 3-5, 1-1, 5-3, 1-2

Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας ήταν ο Παπαναστασίου με 3 γκολ, ενώ από 2 πέτυχαν οι Γιαννόπουλος και Παπασηφάκης.



Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου