Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ: Δικαιούμαστε και εμείς επαναπρόσληψη




Οι απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ βρίσκονται, ήδη, για πέμπτη εβδομάδα σε κινητοποιήσεις οι οποίες ξεκίνησαν με την κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης του ΟΑΕΕ

«Δικαιούμαστε και εμείς επαναπρόσληψη» δηλώνουν απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟAEE επικαλούμενοι σχετική δικαστική απόφαση και καταγγέλλοντας τον Δημήτρη Στρατούλη ότι αποφεύγει να τους συναντήσει.

Περίπου 70 απολυμένοι συμβασιούχοι του Οργανισμού εισέβαλαν το πρωί στο υπουργείο Εργασίας και έφτασαν μέχρι τον 7ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων με στόχο να τον συναντήσουν. Ο κ. Στρατούλης δεν βρισκόταν στο γραφείο του εκείνη την ώρα, ενώ οι απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ παραμένουν στο υπουργείο έχοντας καταλάβει μέρος του 7ου ορόφου.

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ βρίσκονται, ήδη, για πέμπτη εβδομάδα σε κινητοποιήσεις οι οποίες ξεκίνησαν με την κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης του ΟΑΕΕ με πάγιο αίτημά τους την επαναπρόσληψή τους, σύμφωνα και με δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν. Δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο υπουργείο Εργασίας μέχρι να καταφέρουν να συναντήσουν τελικά τον υπουργό και να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

«Ήρθαμε να βρούμε τον υπουργό... Προεκλογικά μας έβρισκε αυτός, μετεκλογικά ήρθαμε να τού δηλώσουμε τη στήριξη μας εμείς... Συνεχάρησαν την ΕΡΤ που ξανάνοιξε, και τις καθαρίστριες (που επαναπροσλήφθησαν), κι εμείς τους συγχαίρουμε, αλλά εγώ είμαι δικαιωμένος απο δικαστήριο θα σεβαστούν και την δικαστική απόφαση τη δική μου που λέει ότι πρέπει να γυρίσουμε άμεσα στις θέσεις μας ως αορίστου χρόνου. Έξι εβδομάδες ζητάμε συνάντηση με τον κ. Στρατούλη δεν μας έχει δει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των πρώην συμβασιούχων ΟΑΕΕ Γιάννης Σφυράκης.



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου