Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η Πόλα που καταφέρνει να ξεφεύγει



Δυναμική, σχεδόν «αρχηγική», εμφάνιση κάνει η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα σε κάθε κείμενο που δημοσιεύει στο Διαδίκτυο.

Δυναμική, σχεδόν «αρχηγική», εμφάνιση κάνει η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα σε κάθε κείμενο που δημοσιεύει στο Διαδίκτυο. Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη εμφανίζεται αμετανόητη και αποφασισμένη να συνεχίσει τη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα».

Τα ίχνη της Ρούπα χάθηκαν αμέσως μετά την ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη. Αμέσως μετά εγκατέλειψε άρον άρον το διαμέρισμα-κρησφύγετο όπου ζούσαν με το τετράχρονο παιδί τους στο Μαρούσι.
Η αλλαγή

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., η Π. Ρούπα ήταν εντελώς αλλαγμένη: αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και σπορ εμφάνιση, η γυναίκα δεν θύμιζε καθόλου την εικόνα που είχε κατά τη διάρκεια της σύλληψης και κράτησής της.

Για το πού κρύβεται η Πόλα Ρούπα πολλά έχουν ειπωθεί, τίποτα ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ερευνες έχουν επανειλημμένως πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα, ενώ αποτυπώματά της αναζητούνται σε κάθε σπίτι των ληστών του Διστόμου που εντοπίζεται. Ωστόσο, η γυναίκα καταφέρνει να ξεγλιστράει από τις Αρχές, αν και έχει μαζί της το μικρό παιδί τους.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου