Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Χωρίς φρένο το τραίνο : Η Ραχήλ Μακρή μηνύει τον Στουρνάρα για "διασάλευση του δημοκρατικού πολιτεύματος"!



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, θα καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κοτζαμάνη, μήνυση εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, κατηγορώντας τον ότι προωθεί το Grexit και ότι με δηλώσεις του διασαλεύει το δημοκρατικό πολίτευμα!

Η Ραχήλ Μακρή εξέδωσε αργά το μεσημέρι ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα ότι "οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν" και ζητεί από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου εκ μέρους του κ. Στουρνάρα στο σύνολο των δηλώσεών του που "διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού".

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στις θέσεις του κ. Στουρνάρα ότι "η αποτυχία ενός deal θα οδηγήσει σε χρεοκοπία και Gretix".

Με τις θέσεις αυτές όπως η ίδια αναφέρει, "ούτε στην ανάσχεση της εκροής καταθέσεων συμβάλει, ούτε στην ηρεμία στο τραπεζικό σύστημα προάγει, αλλά αντίθετα δύναται να θεωρηθεί ότι προκαλεί αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα".


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου