Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ένας κάτοικος της Αθήνας λέει στην Χριστοδουλοπούλου Ντροπή σου!!!!!






Ονομάζομαι Μαρία και έχω κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αθηνάς!!

Αυτή η απαράδεκτη που κάνει την υπουργό για την μεταναστευτική πολιτική πρέπει να ντρέπεται και κάποιος θα πρέπει να την περάσει από ειδικό δικαστήριο!!

Είναι ντροπή της να της το πείτε να δημοσιεύσετε όπως τα γράφω που έχει αμολήσει τους παράνομους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας και ΠΕΙΝΑΝΕ και ΔΙΨΑΝΕ!!!!!!

Είναι ντροπή της που χωρίς σχέδιο φέρνει καθημερινά χιλιάδες παράνομους μετανάστες και οι άμοιροι άπλυτοι, βρώμικοι, πεινασμένοι και διψασμένοι κοιμούνται στους δρόμους μπροστά στα μαγαζιά μας και ζητιανεύουν ένα κουλούρι και ένα μπουκάλι νερό!!!

Έχει τεράστιες ευθύνες και η Χριστοδουλοπούλου αλλά και το επιτελείο της δεν γνωρίζουμε με ποιο σκοπό υποβάθμισε την Αθήνα και της τουριστικές περιοχές με τις άθλιες να ανεπίτρεπτες αποφάσεις της αλλά κάποιος θα πρέπει να τις αποδώσει ευθύνες και να την διώξει!!! Θα κάνει μεγαλύτερο κακό το καταλαβαίνετε!!!! Ελάτε στην Αθήνα να δείτε!!! Δεν κάνουν καλό ούτε στους κατοίκους στην Αθήνα, ούτε στους Έλληνες πολίτες και ειδικά σε αυτούς τους άμοιρους και ταλαίπωρους ανθρώπους!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

Μαρία

Το δημοσιεύσετε δεν το δημοσιεύσετε εγώ τα είπα και είπα την αλήθεια!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου