Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ελεύθερος λόγω... ηλικίας ο 77χρονος που βρέθηκε ημίγυμνος με ανήλικα κοριτσάκια



Την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εξαιτίας της  ηλικίας του, έλαβαν Ανακριτής και Εισαγγελέας Πατρών, μετά την απολογία  του 77χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη προχθές βράδυ για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια έναντι αμοιβής.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή Πατρών έπειτα από την προθεσμία που είχε ζητήσει και είχε λάβει χθες, οπότε και οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Πατρών.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της χρηματικής εγγύησης, την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε μήνα, μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Να σημειωθεί πως στον 77χρονο αποδόθηκε η κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και παράνομη οπλοκατοχή και από τον Ανακριτή Πατρών ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Να θυμίσουμε, πως ο άνδρας συνελήφθη σε παράδρομο του Δασυλλίου Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, καθώς εντοπίστηκε μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, μαζί με δύο ανήλικες Ρομά, ηλικίας 11 και 10 ετών, να κάνει ασελγείς πράξεις σε αυτές!

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.



Πηγή: bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου