Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Μηλιός : Όριο αναλήψεων έως 300€, το ποσό είναι αρκετό για το 95% των Ελλήνων


Ο κ. Μηλιός μιλώντας στην εκπομπή του Mega Online δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να πατήσει σε μία βάρκα, ενώ για όσα δήλωσε περί ορίου αναλήψεων στα 300 ευρώ ημερησίως, διευκρίνισε πως αυτά συμβαίνουν μόνο σε περιπτώσεις bank run και αυτό δεν έχει συμβεί στην Ελλάδα.
Μάλιστα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η φυγή καταθέσεων είναι ήπια σε σχέση με τον πόλεμο που γίνεται στην κυβέρνηση, μιλώντας στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ. Μηλιός είχε πει ότι έπρεπε να είχε ελεγχθεί η φυγή καταθέσεων από τις Τράπεζες, λέγοντας ότι αν είχε τεθεί όριο αναλήψεων στα 300 ευρώ, αυτό το ποσό είναι αρκετό για το 95% των Ελλήνων, δηλαδή να παίρνουν 300 ευρώ την ημέρα από τις Τράπεζες.

Παράλληλα, εκτίμησε πως δεν θα χρειαστεί έλεγχος εκροής κεφαλαίων, ενώ αναφερόμενος στις πληρωμές της ελληνικής κυβέρνησης, σημείωσε πως “εάν δεν πληρωθεί το ΔΝΤ δεν θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός”.

Ο Γιάννης Μηλιός, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του "Κόκκινου Δικτύου" στη Θεσσαλονίκη με θέμα "η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε στην κυβέρνηση καθυστέρηση πληρωμών της χώρας προς τους δανειστές τώρα, ως "μηχανισμό εκβιασμού".



Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου