Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αυτοί είναι του UCK, που αιματοκύλισαν το Κουμάνοβο...14 οι νεκροί τρομοκράτες του UCK..(Βίντεο)



Ο Ivo Kotevski ένας εκπρόσωπος τύπου του Υπ. Εσωτ. των Σκοπίων δήλωσε ότι η αστυνομία εντόπισε 14 σώματα τρομοκρατών με παραστρατιωτικές στολές που έφεραν το εθνόσημο της Αλβανίας στο Κουμάνοβο..

«Το Υπ.Εσωτ. εργάζεται για την ταυτοποίση των νεκρών τρομοκρατών. Η τρομοκρατική ομάδα είχε περισσότερους από 40 τρομοκράτες και αυτοί σχεδίαζαν επιθέσεις σε θεσμούς της χώρας » δήλωσε ο  Kotevski.

Ανέφερε ότι ανακαλύφθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο και ότι αρχηγοί της ομάδας ήταν οι Muhamed Krasniqi, γνωστός ως και «διοικητής Malisheva»,ο Mirsad Ndrecaj με τον κωδικό «διοικητής του ΝΑΤΟ», ΟSami Uskini με το ψευδώνυμο «διοικητής Sokoli»,ο Beg Rizaj γνωστός ως «διοικητής  Begu» και ο Dem Shehu αποκαλούμενος «Juniku».όλοι ήταν κοσοβάροι.

Ανάμεσά τους ταυτοποιήθηκε και ο  Jafar Zumberi από την Djakovica.

Διευκρίνισε ότι η ομάδα εισήλθε στο κράτος των Σκοπίων την αρχή Μαίου με πρόθεση ν΄αρχίσει τρομοκρατικές επιθέσεις.Η ένοπλη ομάδα συμμετείχε σε συγκρούσεις στο Kumanovo και επιβεβάιωσε ότι είναι μέλη του uck μεταφέρει η GazetaExpress.com.

Η ομάδα δημοσιοποίησε  μια προκήρυξη που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις της τάξης.

Η πόλη του Kumanovo επέστρεψε σε ρυθμούς κανονικότητας μετά το διήμερο που ήταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκηςκαι τις ένοπλες συρράξεις.

Κάποιες οικογένειες έφυγαν από το Κουμάνοβο και μεταφέρθηκαν στην πόλη Likova μια περιοχή που έχει αρκετούς αλβανούς.Οι αλβανόφωνοι των Σκοπίων αποτελούν το ένα τρίτο περίπου του πληθυσμού.




Πηγή : eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου