Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Απίστευτο! Οι γυναίκες ξοδεύουν πέντε ώρες την εβδομάδα για... selfies!



Είναι απίστευτο πως κάθε νέα τεχνολογική τάση επηρεάζει πλέον με ταχύτατους ρυθμούς την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλάζοντας σε πολλές περιπτώσεις... συμπεριφορές αιώνων. Οπως συμβαίνει με τις selfies φωτογραφίες.

Προβληματισμό προκαλούν τα συμπεράσματα έρευνας στη Βρετανία για το πόσο χρόνο χάνουμε στην προσπάθειά μας να τραβήξουμε την... ιδανική «αυτοφωτογραφία» που στη συνέχεια θα ανεβάσουμε στα social media κερδίζοντας τις εντυπώσεις των άλλων. Και όπως αποδεικνύεται οι γυναίκες παίρνουν αυτή την υπόθεση πολύ σοβαρά. Πάρα πολύ πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε ή αξίζει.

Ιδιαίτερα οι νεαρές γυναίκες ηλικίας από 16 έως 25 ετών αφιερώνουν πέντε ώρες την εβδομάδα στη λήψη selfies φωτογραφιών.

Σας φαίνεται υπερβολικός αυτός ο χρόνος; Υπολογίστε τότε ότι κάθε νεαρή κοπέλα τραβά κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα, ξοδεύοντας 16 λεπτά για την κάθε μια.

Διάστημα στο οποία πρέπει να... ετοιμαστούν ως άλλες σταρ, με χτένισμα, μακιγιάζ και αμέτρητες... πόζες έως ότου βρεθεί η κατάλληλη γωνία λήψης, σε συνδυασμό με την επιθυμητή έκφραση του προσώπου.

Ο σκοπός άλλωστε είναι... ιερός αφού συνεπάγεται πολλά... «likes» και νέους «φίλους» στο Διαδικτυο! Σημεία των καιρών...


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου