Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Καναδός φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της οικογένειάς του στο Facebook




Η αστυνομία του Καναδά φέρεται να ερευνά μία υπόθεση δολοφονίας μιας οικογένειας, μετά την «ομολογία» ενός άνδρα μέσω Facebook ότι σκότωσε την κόρη, τη σύζυγο και την αδελφή του πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Ράντι Τζάνζεν έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook την Πέμπτη ότι σκότωσε την 19χρονη κόρη του, επειδή οι χρόνιες ημικρανίες της την έκαναν δυστυχισμένη.

Είπε ότι σκότωσε τη σύζυγό του επειδή «μία μητέρα δεν θα έπρεπε ποτέ να ακούσει ότι το μωρό της πέθανε» και την αδελφή του για να αποφύγει να αισθανθεί την ντροπή των δικών του δολοφονικών πράξεων.

Αρκετές ώρες μετά την ανάρτησή του, η αστυνομία βρήκε ένα από τα θύματα σε σπίτι στο Βανκούβερ και στη συνέχεια έφτασε σε ένα άλλο σπίτι, όπου είχε οχυρωθεί ο Τζάνζεν. Λίγο αργότερα, το κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες και ο άνδρας πιστεύεται ότι ήταν ακόμα μέσα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος είναι νεκρός και εκτιμάται ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας είχε εκφράσει τη μεταμέλειά του στο Facebook, λέγοντας: «απλά δεν μπορούσα να βλέπω το κοριτσάκι μου να πονά, ούτε για ένα ακόμα δευτερόλεπτο» και προσθέτοντας ότι η κόρη του χρειάστηκε να εγκαταλείψει το Πανεπιστήμιο και «να σταματήσει σχεδόν τα πάντα» εξαιτίας των πονοκεφάλων.

«Τις τελευταίες δέκα ημέρες έκανα κάποια από τα χειρότερα πράγματα που θα φανταζόμουν να έχει κάνει άνθρωπος» αναφέρει η ανάρτηση. «Πήρα ένα όπλο και την πυροβόλησα στο κεφάλι και τώρα δεν έχει πια ημικρανίες και αιωρείται στα σύννεφα, ένα ηλιόλουστο απόγευμα με τα μακριά πανέμορφα καστανά μαλλιά της να ανεμίζουν στο αεράκι, ένας πραγματικός άγγελος».


Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου