Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Κύριε Τσίπρα τέλειωσε η προεκλογική περίοδός δεν περνάει ο Εθνικολαικισμός και ο τσαμπουκάς





του Κώστα Βουκελάτου

Ο Πρωθυπουργός εχθές στην κεντρική επιτροπή εμφανίστηκε λες και έκανε προεκλογική συγκέντρωση στην οποία έπρεπε να πει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι πολίτες και φυσικά οι αριστερές συνιστώσες που τον κρατούν στην κυβέρνηση.

Καμία αναφορά στο τι έχει συμβεί αυτούς τους τέσσερις μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για τα αλλεπάλληλα λάθη τα οποία έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο, η ομιλία του περιορίστηκε στο τι δεν πρέπει να γίνει και όχι στο πώς θα σωθεί η Ελλάδα για να προχωρήσει μπροστά.

Ο γνωστός προεκλογικός τσαμπουκάς κυριάρχησε στην ομιλία, ένας τσαμπουκάς που προεκλογικά περνούσε και κέρδιζε τους Έλληνες αλλά τώρα τους φοβίζει αυτή η τακτική διότι πολύ απλά δεν οδηγεί πουθενά.

Σε λίγες ημέρες εάν δεν θέλει να είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην καταστροφή και την πτώχευση θα πρέπει να δεχθεί επώδυνα μέτρα χειρότερα από τον Ιανουάριο του 2015 και εάν δεν τα δεχθεί τότε θα οδηγήσει με την τακτική του μια χώρα στον γκρεμό.

Οι συνιστώσες του δεν νομίζω να δεχτούν νέα αντιλαϊκά μέτρα  και το δηλώνουν καθημερινά όπως και οι ΑΝΕΛ και πριν παραπλανήσει τον ελληνικό λαό για το πώς και γιατί παίρνει αυτά τα μέτρα ενώ τους είχε υποσχεθεί ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα πρέπει πρώτα να πείσει τις συνιστώσες και τους ΑΝΕΛ γιατί η διάσπαση είναι κοντά και η πτώση της κυβέρνησης θα είναι σε λίγο γεγονός κάτι που δεν συμφέρει την χώρα αυτή την στιγμή.

Όπως και να έχει και παρά τον κίνδυνο να ρίξουν την κυβέρνηση οι συνιστώσες και οι ΑΝΕΛ ο Τσίπρας δεν πρέπει να συνεχίσει τον εθνικολαικισμό και να πρέπει να σταματήσει την προεκλογική ρητορική και τον δήθεν τσαμπουκά γιατί δεν πιάνει μας τελείωσε καιρός τα πράγματα να καταλήξουν εάν μπορούν, η σε μια συμφωνία, η σε εκλογές για να ξεμπλοκάρει αυτή η κατάσταση που φτάνει στους πέντε μήνες. 

Η αγορά έχει στεγνώσει, δεν γίνεται καμία επένδυση η υγεία είναι σε διάλυση η αστυνομία και τα οχήματα της υπολειτουργούν, ο στρατός επισκευάζει αντίκες για να κάνει την δουλειά του το δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών για τον ιδιωτικό τομέα, απλήρωτοι ιδιωτικοί υπάλληλοι, έμποροι που δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε ταμεία και εφορία και γενικά μια κατάσταση κράτους σε απόλυτη παρακμή.

Το να το παίζει ο Τσίπρας Ευρωπαϊστής το πρωί δίπλα στην Μέρκελ και τους εταίρους και το βράδυ Εθνικολαικιστής στην χώρα είναι γελοίο και επειδή εδώ και τέσσερις μήνες παρακολουθούμε να γελοιοποιείτε το σύνολο της κυβέρνησης με τις δηλώσεις τους και τον τρόπο που λειτουργούν κάτι πρέπει να αλλάξει η αλλιώς κύριε Τσίπρα να συναινέσετε σε μια κυβέρνηση Εθνικής ενότητας με σοβαρούς ανθρώπους μήπως μας οδηγήσουν σε σωστό δρόμο και γλιτώσει ο λαός μας τα χειρότερα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου