Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αντετοκούνμπο, ο κυρίαρχος!


Ξένο δημοσίευμα παρουσιάζει τους 16 νεαρούς αθλητές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Ναι, καλά καταλάβατε. Στο Νο.1 βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά διθυραμβικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Καθόλου παράξενο, αφού μιλάμε για ένα παιδί που από την ελληνική Α2 βρέθηκε βασικός στην 6η ομάδα της Ανατολής στο ΝΒΑ και μάλιστα έκανε πολύ καλή σεζόν, όπως δείχνουν οι αριθμοί του.
Η ιστοσελίδα Business Insider αποθέωσε γι’ ακόμα μία φορά τον διεθνή πόιντ φόργουορντ. Συγκεκριμένα, φιλοξενεί άρθρο με 16 αθλητές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στον κόσμο τα επόμενα χρόνια και ο πρώτος που αναφέρεται είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Το άρθρο κάνει λόγο για έναν παίκτη με ύψος σέντερ, αλλά ικανότητες γκαρντ. Έναν παίκτη που πολλοί συγκρίνουν με τον Κέβιν Ντουράντ ή τον Κέβιν Γκαρνέτ και που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ΝΒΑ, μαζί με τον Άντονι Ντέιβις, όταν περάσει η εποχή του ΛεΜπρον Τζέιμς!
Στη λίστα υπάρχουν ακόμα οι Μάρτιν Όντεγκααρντ (16 ετών, ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης) και μεγάλα ταλέντα από το χώρο της γυμναστικής, του γκολφ, του NFL, του τένις και της κολύμβησης (δείτε ΕΔΩ).


Πηγή : gazzetta.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου