Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εκτός ΕΦΕΤ λόγω προκλητικών σχολίων


Σε θυελλώδη εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία εξέταζε τις υποψηφιότητες του προτεινόμενου για τη θέση του Προέδρου του ΕΦΕΤ Γιάννη Τσιάλτα και της Φωτεινής Αθανασοπούλου για την θέση της αντιπροέδρου.

Έντονες ενστάσεις για την υποψηφιότητα της κ. Αθανασοπούλου ήγειρε το Ποτάμι δια των βουλευτών του κ.κ. Γιώργου Αμυρά και Σπύρου Δανέλλη και το ΠΑΣΟΚ δια των κ.κ. Κωνσταντινόπουλου και Δριβελέγκα σχετικώς με την δραστηριότητα της υποψήφιας στα social media και «απαράδεκτες» απόψεις που εξέφρασε, καθώς και για την θέση που πήρε για τον Κώδικα Τροφίμων.

Μάλιστα οι βουλευτές κάλεσαν τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου, που εισηγήθηκε την κ. Αθανασοπούλου, να δηλώσει αν συμφωνεί με τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς η προτεινόμενη.

Κατόπιν τούτων, η κ. Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της, δηλώνοντας ότι «θεώρησα ότι θα κριθώ από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ από όσα έχω γράψει σε ιστοσελίδες και ειδικά σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου και αποχωρώ».

Την απόφασή της έκανε αμέσως δεκτή ο κ. Αποστόλου, ο οποίος πάντως εξήρε το βιογραφικό της.

Πως εκτυλίχθηκε η υπόθεση

Οι βουλευτές που διαμαρτύρονταν κατέθεσαν φάκελο με άρθρα, αναρτήσεις της Facebook και θέσεις της «που προκαλούν».

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εστίασαν ειδικώς σε άρθρο της κ. Αθανασοπούλου στο οποίο εκτιμά ότι ο Κώδικας Τροφίμων (Codex Alimentarius) που έχει υιοθετηθεί από την ΕΕ είναι «σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξει την κοινωνία».

Ο κ. Δριβελέγκας κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να τοποθετηθεί επί της θέσης αυτής, λέγοντας ότι «την επέβαλαν οι ΑΝΕΛ, πρέπει, όμως, να αντικατασταθεί».

Στο φάκελο που κατέθεσαν οι βουλευτές περιέχονται κείμενα και αναρτήσεις της κ. Αθανασοπούλου στα social media, όπως και άρθρα της, τα οποία και χαρακτήρισαν «απαράδεκτα» και «προκλητικά».

Τα κείμενα που περιέχονται στο φάκελο αναφέρουν:

- «Σας χρειαζόμαστε εδώ», έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook σχολιάζοντας τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ο οποίος, σύμφωνα με αναρτηθέν δημοσίευμα, φέρεται να είπε ότι «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια».

-«Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!», παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα.

-«Και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις, δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…».

-«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

- «Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός». -ΛΕΞΙΚΟ Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη, διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας, να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία. Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία.

Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».


Πηγή : nooz.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου