Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Μητρόπουλος: Η συμφωνία είναι δύσκολο να περάσει από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ


«Δεν μπορεί να περάσει ότι συζητείται τώρα από τους δανειστές», διευκρίνισε - Για τις εσωκομματικές διαφορές τόνισε ότι «δεν είναι κάποιοι που θα έχουν κάποιες επιμέρους διαφωνίες. Είναι βαθύτατα ιδεολογικές διαφορές»

Προβληματισμένος από τις εξελίξεις κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι «η συμφωνία είναι δύσκολο να περάσει από την Κ.Ο. του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε πως «ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που είμαι, ξέρω την ανθρωπογεωγραφία και της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν μπορεί να περάσει ότι συζητείται τώρα από τους δανειστές στην ΚΟ. Και τα τέσσερα αυτόνομα πακέτα δεν μπορούν να περάσουν».

Τόνισε μάλιστα με νόημα ότι οι διαφορές ανάμεσα στα δύο μπλοκ που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος δεν μπορούν να γεφυρωθούν: «Δεν είναι κάποιοι που θα έχουν κάποιες επιμέρους διαφωνίες. Είναι βαθύτατα ιδεολογικές διαφορές».



Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου