Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Επίθεση κατά Κωνσταντοπούλου στην συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ



Πέραν των συζητήσεων που αφορούσαν τις προοπτικές της διαπραγμάτευσης και το περιεχόμενο μίας ενδεχόμενης συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές, ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας φάνηκε διατεθειμένος να ανοίξει μέτωπα και στο "στόχαστρο" βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λίγες μόλις ημέρες αφότου η πρόεδρος της Βουλής πρωτοστάτησε σε προηγούμενη συνεδρίαση στην επίθεση κατά του Γ. Δραγασάκη, το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε απολογούμενη εφ όλης της ύλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Κωνσταντοπούλου δέχθηκε σκληρή κριτική για πολλά ζητήματα, αρχής γενομένης για την άρνησή της να διαθέσει τα αποθεματικά της Βουλής και φτάνοντας έως το γεγονός ότι η μητέρα της, δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου φέρεται να διεκδικεί θέση προέδρου στο ΕΣΡ, σε συνδυασμό με τη στάση που η πρόεδρος της Βουλής τηρεί ως προς το θέμα της τυπικής ολοκλήρωσης του διορισμού του νέου ΔΣ της ΕΡΤ, καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κλίμα φορτίστηκε σε δραματικό βαθμό και οι αντιδράσεις κατά της προέδρου της Βουλής προς στιγμήν ξέφυγαν από τα όρια και πολλοί από τους παριστάμενους βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από της σφοδρότητα της αντιπαράθεσης.

Το επεισόδιο έληξε έπειτα από κάποια ώρα, όμως η εντύπωση που κυριάρχησε ήταν, αφενός, ότι τα νεύρα όλων στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τεντωμένα και, αφετέρου, ότι ο κ. Τσίπρας είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμη και σε μετωπικές συγκρούσεις.


Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου