Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ!


Ο Τζέιμς Γκιστ ελέγχθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης μετά από έλεγχο στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο (2/5, 19:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της: "Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό".

Χάνει το ντέρμπι
Όπως είναι φυσικό, ο Τζέιμς Γκιστ θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο (2/5, 19:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα αποδειχθεί θετικό, ο άσος του Παναθηναϊκού θα τιμωρηθεί αυτόματα.

Μάλιστα κλήθηκε ήδη σε απολογία από το ΕΣΚΑΝ για το πρωί του Σαββάτου. Μετά το πέρας της διαδικασίας αναμένεται να του επιβληθεί προσωρινός αποκλεισμός από τη δράση έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση.


Πηγή : contra.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου