Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ζούσαν δύο μήνες με τη νεκρή μητέρα τους τυλιγμένη σε σεντόνι


Ενα μακάβριο θέαμα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί του Β' Τμήματος Λάρισας, οι οποίοι κλήθηκαν να ελέγξουν διαμέρισμα, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων για έντονη δυσοσμία.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η «Ελευθερία» της Λάρισας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η δυσοσμία προερχόταν από το άψυχο σώμα μίας ηλικιωμένης, η οποία βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι της και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις, η 82χρονη είχε πεθάνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα πριν, καθότι το πτώμα της ήταν μουμιοποιημένο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού 25ης Μαρτίου και διαπίστωσαν ότι οι δύο γιοι της, 45 και 50 ετών, είχαν τυλίξει τη νεκρή γυναίκα με σεντόνι και κουβέρτα και εξακολουθούσαν να ζουν στο διαμέρισμα καθημερινά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν στις αστυνομικές Αρχές το τι συνέβη και η ΕΛΑΣ θα ζητήσει ιατρική γνωμάτευση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται υπό κράτηση και οι ειδικοί θα αποφανθούν για την τύχη τους.
Όσο για τα αίτια και το χρόνο θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, θα προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση.



Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου