Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Έκανε τα πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον ελευθερώσει και ο Ξηρός δεν φοράει βραχιολάκι!!!!


«Δεν προτίθεμαι να δεχθώ την ηλεκτρονική επιτήρηση» είπε ο τρομοκράτης της 17Ν Σάββας Ξηρός στον Βασίλη Χήτο στο Δελτίο του E TV!!

Παρά τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του υπουργού δικαιοσύνης ώστε να απελευθερωθεί αποκλειστικά ο Σάββας Ξηρός, ο ίδιος αρνείται να βγει άπω την φυλακή γιατί θα φοράει βραχιολάκι.

Εκτός των ιατρικών λόγων που επικαλείται ο ίδιος δηλαδή ότι δεν θα μπορεί με το βραχιολάκι να κάνει ιατρικές εξετάσεις όπως καρδιογράφημα, μαγνητική και αξονική ανέφερε και θρησκευτικούς λόγους ο τρομοκράτης εκτελεστής της 17Ν.

Οι λόγοι που αναφέρει είναι ο τρομοκράτης είναι «Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Αυτό το ζήτημα, αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν στα αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα».

Συνεχίζοντας είπε «Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του».

Αναφερόμενος στους ιατρικούς λόγους για τους οποίους δεν δέχεται το βραχιολάκι είναι ότι δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση, ούτε καρδιογράφημα, ούτε μαγνητική, ούτε αξονικές.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Σάββα Ξηρού στο E TV





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου