Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κοντονής: "Εκβιαστική η τακτική της ΕΠΟ"



Ο Σταύρος Κοντονής βγήκε από το υπουργικό συμβούλιο και απάντησε στην σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΟ, ενώ πηγές της ΓΓΑ αναφέρουν πως παραμένει το συναινετικό κλίμα με την UEFA και την FIFA.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΕΠΟ και με δήλωσή του βγαίνοντας από το υπουργικό συμβούλιο, έκανε λόγο για εκβιαστική και παρελκυστική τακτική της Ομοσπονδίας, λέγοντας ακόμα πως οι άνθρωποί της έχουν την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβεί.

"Στο Νομοσχέδιο σε νομοτεχνικές προσθήκες συμπεριλάβαμε όλα όσα ανακοινώσαμε μετά την ακρόαση των φορέων, ακόμα και τη δήλωση για το αυτοδιοίκητο. Πώς τοποθετείται η ΕΠΟ με αυτό τον ανεύθυνο τρόπο όταν η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει όλα αυτά που είχε δηλώσει ότι θα κάνει δεκτά;

Είναι προφανές ότι ακολουθούν όχι μόνο εκβιαστική αλλά και παρελκυστική τακτική και έχουν την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβεί. Ο μόνος λόγος από τον οποίο το ποδόσφαιρο έχει περιέλθει σε κίνδυνο είναι η ανυποληψία λόγω της βίας και της διαφθοράς", ανέφερε ο κ. Κοντονής.

Από 'κει και πέρα, πηγές της ΓΓΑ αναφέρουν ότι δεν επιβεβαιώνεται το αρνητικό κλίμα από την πλευρά των διεθνών Συνομοσπονδιών, καθώς έχει γίνει επικοινωνία με αξιωματούχους της UEFA. Όπως και να 'χει, η Παρασκευή (1/4) αναμένεται ιδιαιτέρως κρίσιμη, αφού θα έχουμε τις παρατηρήσεις στο νομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και το διήμερο 6-7 Μαΐου πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.



Πηγή : sport24.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου