Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Απατεώνες μπαίνουν σε καταστήματα και παριστάνουν τους ελεγκτές



Την προσοχή επιχειρηματιών και καταστηματαρχών προκειμένου να μην πέσουν θύματα απατεώνων που παριστάνουν τους ελεγκτές, εφιστά η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με αφορμή σχετικές καταγγελίες - ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές.

Όπως τονίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, τις τελευταίες ημέρες διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατόπιν καταγγελιών, ότι άγνωστα άτομα εμφανίζονται σε κρεοπωλεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Αττικής και παριστάνουν τους ελεγκτές, έχοντας μάλιστα, πλαστογραφήσει και ατομικές σφραγίδες στελεχών των υπηρεσιών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, αναφέρει επίσης ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι εντεταλμένοι ελεγκτές της οφείλουν πριν τον έλεγχο να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή και αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και την εντολή ελέγχου με τη στρογγυλή σφραγίδα της υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι τα ελεγκτικά κλιμάκια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής αποτελούνται τουλάχιστον από δύο άτομα, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου