Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Εάν δεν θέλετε τους κεντροδεξιούς στην Ν.Δ. να μας πείτε να φύγουμε μην κατεβάζετε τον Άδωνι για αρχηγό





Απόψεις
Ελεάνα Χαραλαμπίδη
αναγνώστρια

Διαβάζω για επικείμενη υποψηφιότητα  Άδωνι Γεωργιάδη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και αντί να γελάω στεναχωριέμαι και θλίβομαι για την κατάντια  αυτής της παράταξης που απαξιώνει ακόμα και την αρχηγία του κόμματος με τέτοια δημοσιεύματα!!

Καιρός είναι να φύγουμε και από ψηφοφόροι τους γιατί από στελέχη έχουμε εξαφανιστεί από το 2010, έτσι και γίνει κάτι τέτοιο παραφυσικό για το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και θα είμαι από τις πρώτες μαζί με τις φίλες μου που θα ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να αποδημήσουμε εις κύριον.

Η παράταξη διαλύεται και την ευθύνη φέρνει ο Σαμαράς με αυτούς τους τυχοδιώκτες που μάζεψε γύρω του για να αισθάνεται αρεστός  και τώρα ο πλέον γραφικότατος που δεν τον έχει ανάγκη η παράταξη εάν θέλει να πλησιάσει τον λαό έχει και βλέψεις να αναλάβει μια παράταξη με μεγάλη ιστορία που έχει ξεχαστεί και από τους παλαιότερους που υποτίθεται θα την υπερασπιζόντουσαν από τέτοια paranormal φαινόμενα τύπου Άδωνι.

Μου αρέσει που λένε ότι ο Άδωνις έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές του και τι του είπαν; 
Να κατέβει; 
Για να μην τρελαθούμε γελάμε χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Και μετά κλαίμε σνιφ....σνιφ....

Μάλιστα διαβάζαμε σήμερα άφωνες με τις φίλε μου ότι θα κάνει την χάρη στον Σαμαρά να κατέβει αρχηγός μόνο εάν δεν βάλει υποψηφιότητα ο Σαμαράς!!

Είναι καιρός να εξαφανιστούμε και οι τελευταίοι από αυτό το μόρφωμα που ονομάζεται ακόμα Νέα Δημοκρατία και την ευθύνη της κατάντιας αυτής στο κόμμα έχουν όλα τα στελέχη και όχι μόνο η αυλή του Σαμαρά και ο ίδιος ο Σαμαράς. Έχουν ευθύνη γιατί εάν ήθελαν θα μπορούσαν να προστατέψουν το κόμμα από τέτοιες δηλώσεις ντροπής ώστε να δείξουν ότι υπάρχει ακόμα σοβαρότητα.

Εύχομαι να βρεθεί ένας νέος χώρος που θα ενώσει και θα μαζέψει την κεντροδεξιά με νέους καθαρούς ανθρώπους έξυπνους και φιλόδοξους απαλλαγμένους από τυχάρπαστους και γραφικούς που μόνο κακό έχουν κάνει από το 2012 μέχρι και σήμερα στο κοινοβούλιο και στην πολιτική ζωή γενικότερα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου