Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ιωαννίδης για Άδωνι: "Πότε ήταν αυτός στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ;"




Μόνο.... ωραίο δεν βρήκε ο Σάκης Ιωαννίδης, το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δίνει το ρυθμό σε εκδήλωση της ΔΑΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου φωνάζοντας "και α και ου και ΔΑΠ - ΝΔΦΚ" παρακίνησε τους σπουδαστές να φωνάξουν όλοι μαζί.

Ο επικεφαλής της γαλάζιας νεολαίας, σχολιάζοντας το συγκεκιμένο βίντεο αναρωτήθηκε "πότε ήταν αυτός στη ΔΑΠ;". Η... αντιπάθεια εξάλλου του επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ, προς το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, έχει εκφραστεί και στο παρελθόν, όταν σε κοινή συνεδρίαση των οργάνων της ΝΔ, είχε πει πως "δεν γίνεται υπουργοί να προκαλούν με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες" αναφερόμενος στην ατάκα του Άδωνι για την "δόξα από τις απολύσεις σε σχέση με τον Τόμσεν" .

Για να ξέρετε πάντως επειδή η ΝΔ, έχει πάντα τα εσωκομματικά της , ο Άδωνις κλήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, πάλαι ποτέ υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και αντίπαλο του... Σάκη Ιωαννίδη.

ΑΞΙΖΕΙ: Για να ξέρετε ο Ιωαννίδης έγινε έξαλλος και με την ατάκα "αυτά είναι τα ωραία" που είπε κάποιος γαλάζιος φοιτητής, όταν άκουσε για ... πολύ δεξιά συνθήματα, καθώς ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είναι της κεντροδεξιάς σχολής και όχι της δεξιάς.


Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου