Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Σε τρελό και σε χαζό μην δίνεις σημασία: Θέλει να γίνει αντιπρόεδρος στην ελληνική βουλή ο πρόεδρος των Τσάμηδων



Πρώτη η εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΗ είχε προειδοποιήσει πρωτοσέλιδα, πολύ πριν καν εκδηλωθεί επίσημα το θέμα «τσάμηδων» που εγείρει ο επιστήθιος φίλος των Παπανδρέου και Βενιζέλος «σοσιαλιστής» υπερεθνικιστής αλβανός πρωθυπουργός.

Χτες ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Σπετίμ Ιντρίζι προέβη σε ακόμα μια προκλητική δήλωση εναντίον της Ελλάδος, «προαναγγέλοντας» πως πολύ σύντομα κάποιος «Τσάμης» θα γίνει «αντιπρόεδρος» στην Ελληνική Βουλή!!!

«Αισθάνομαι προνομιούχος για το αξίωμα, είναι μια θετική εκτίμηση που γίνεται στο κόμμα PDIU, στους ψηφοφόρους μας, αλλά και στην υπόθεση, την οποία το κόμμα μας εκπροσωπεί.

Είμαι πεπεισμένος ότι όταν οι Αλβανοί της Τσαμουριάς στην Ελλάδα θα κερδίσουν τα δικαιώματά τους, σύντομα θα έχουμε και Τσάμη αντιπρόεδρο στην Βουλή της Ελλάδος».

Τα "αίματα άναψε" η παραπάνω δήλωση του Σπετίμ Ιντρίζι, αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του Γ' αντιπροέδρου της Αλβανικής Βουλής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται μετά την εκλογή του.

Η απάντηση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ Νίκου Κούτρα πως η "επιλογή προσώπων που είναι φορείς αλυτρωτικών αντιλήψεων σε υψηλά αξιώματα δεν προάγει την φιλία και τη συνεργασία», δεν φαίνεται να εμπόδισε τον Ιντρίζι να συνεχίσει τις προκλητικές του δηλώσεις.



Πηγή: akropolipress.gr


eglimatiktotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου