Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Δένδιας: Ελπίζω η ΝΔ να μην καταντήσει ΠΑΣΟΚ



Την άποψη ότι πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια που οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία στη συντριπτική ήττα των εκλογών, επανέλαβε ο Νίκος Δένδιας, θέτοντας εκ νέου θέμα ηγεσίας.

«Ελπίζω να μην συμβεί στη Νέα Δημοκρατία αυτό που συνέβη με το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο εφόσον συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μία τακτική δικαίωσης.

Όπως εκτίμησε επίσης ο κ. Δένδιας, όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα, ενώ σχολιάζοντας την κατάσταση στην οικονομία, σημείωσε ότι κλείνουν 60 επιχειρήσεις την ημέρα, καθώς «επί πέντε μήνες συνεχίζεται το σκοτσέζικο ντους με τη διαπραγμάτευση».

Αφού σημείωσε, δε, ότι ούτε το κράτος, ούτε και οι πολίτες έχουν χρήματα, αλλά και ότι «αυτή η ιστορία με τη συμφωνία πρέπει επιτέλους να τελειώνει», αναφερόμενος στη στάση που πρέπει να κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, παρατήρησε ότι η ΝΔ επί της αρχής πρέπει να στηρίξει μία συμφωνία, αλλά επί των άρθρων οφείλει να καταγγείλει μία φοροεπιδρομή.

«Εάν η κυβέρνηση μετατρέψει σε "ψήφο εμπιστοσύνης" την ψήφο για τη συμφωνία, τότε η ΝΔ δεν μπορεί να την ψηφίσει», κατέληξε.


Πηγή : newsbomb.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου