Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε όποια συμφωνία κι αν έρθει στην Βουλή



Όποια συμφωνία και εαν έλθει στη Βουλή θα την ψηφίσουμε δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, εξηγώντας οτι η οικονομία ειναι σε ασφυξία.

«Έστω και αργά ο κ. Τσίπρας πήρε το μήνυμα ότι η κοινωνία είναι σε απόγνωση. Η απραξία και η ακινησία στοιχίζει πολύ στην οικονομία. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το τι πραγματικά διαπραγματευόμαστε. Έχω όμως ένα φόβο ότι όλη αυτή η ιστορία του "διαπραγματεύομαι, διαπραγματεύομαι, διαπραγματεύομαι" είναι για εσωτερική κατανάλωση. Είναι δηλαδή για να φτάσουμε στο αμήν, να έρθει η συμφωνία ένα βράδυ και την επόμενη μέρα να ψηφιστεί από τη Βουλή. Να μη δοθεί δηλαδή χρόνος στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική του ομάδα να αντιδράσει σε μια συμφωνία» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την Πρόεδρο της Βουλής: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Τις φωνές του κ. Τσίπρα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου τις έχουμε ακούσει. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον πρωθυπουργό, οπότε ας ασχοληθεί με τα προβλήματα του Κοινοβουλίου λοιπόν. Το είχα τονίσει εξαρχής στον πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής».


Πηγή : ethnos.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου