Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μόνο ως φάρσα εκλαμβάνεται η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για αποποινικοποίηση της κάνναβης


Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και η δέσμευση για αποποινικοποίηση της κάνναβης φτάνει στα όρια την Ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί άναυδη και με φόβο για το μέλλον των παιδιών της για της αρχές που πρεσβεύει μια νεολαία πολιτικού κόμματος όπως του ΣΥΡΙΖΑ η οποία καθοδηγεί μερίδα της νεολαίας και την οδηγεί σε μονοπάτια ναρκωτικών ουσιών.

Δεν είναι το θέμα σκληρά και ελαφριά ναρκωτικά αλλά ναρκωτικές ουσίες κάθε μορφής.

Η Ν.Δ. αντέδρασε και χαρακτήρισε μόνο ως φάρσα την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για αποποινικοποίηση της κάνναβης

 ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε σχετικά με την χθεσινή πρωτοφανή για τα Ελληνικά χρονικά δημόσια εκδήλωση υποστήριξης της κάνναβης εκ μέρους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας την κοινωνία να θέλει να αντιδράσει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί για μία ακόμη φορά την κοινωνία, συγκρουόμενος με την νομιμότητα και την κοινή λογική» αναφέρει ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

Η δήλωση του έχει ώς εξής :

«Η χθεσινή, πρωτοφανής για τα Ελληνικά χρονικά, δημόσια εκδήλωση υποστήριξης της κάνναβης εκ μέρους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει για μία ακόμη φορά άναυδη την κοινωνία.

Μετά το απαλό χάιδεμα των κάθε λογής παραβατικών αναρχοαυτόνομων αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, τις ευνοϊκές διατάξεις για τους τρομοκράτες και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ο ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω εσωτερικών φωνών και μπρος στην ανάγκη εξαργύρωσης προεκλογικών γραμματίων, προκαλεί για μία ακόμη φορά την κοινωνία, συγκρουόμενος με την νομιμότητα αλλά και την κοινή λογική.

Η πρόσκληση των οργανωτών προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στον τομέα της αποποινικοποίησης της χρήσης και της ελεύθερης κυκλοφορίας της κάνναβης, μόνον ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να το εκλάβει κανείς. Ο δραματικός πολιτικός κατήφορος, δυστυχώς, συνεχίζεται και το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ευχηθεί «και μη χειρότερα…».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου