Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αρχηγική εμφάνιση Κυριάκου Μητσοτάκη. Μίλησε για απώλεια δεδηλωμένης και… νέα κυβέρνηση



“Βόμβα” Κυριάκου για απώλεια δεδηλωμένης και… νέα κυβέρνηση

«Εάν η κυβέρνηση σε αυτήν την ψηφοφορία για τη συμφωνία – εφόσον την κλείσει και τη φέρει στη Βουλή – χάσει παραπάνω από 13 βουλευτές υπάρχει την επόμενη ημέρα ζήτημα δεδηλωμένης». Την επισήμανση αυτή έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Σάββατο 16 Μαΐου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Καλημέρα», του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά.

Ειδικότερα, στην ερώτηση τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία στην περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει μια συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:

«Αν η συμφωνία περάσει – ενδεχομένως με ψήφους των κομμάτων της αντιπολίτευσης – με διαρροές από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τίθεται την επόμενη ημέρα ζήτημα δεδηλωμένης.

 Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να χάνει ενδεχομένως ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμής της, να στηρίζεται ενδεχομένως – όλα αυτά είναι υποθετικά σενάρια – στην αντιπολίτευση για να περάσει τη συμφωνία και την επόμενη ημέρα να συνεχίζει αμέριμνη να κυβερνάει ωσάν να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

 Εάν η κυβέρνηση σε αυτήν την ψηφοφορία για τη συμφωνία – εφόσον την κλείσει και τη φέρει στη Βουλή – χάσει παραπάνω από 13 βουλευτές υπάρχει την επόμενη ημέρα ζήτημα δεδηλωμένης.

 Και ναι μεν μπορεί να έχουμε συμφωνία, αλλά η κυβέρνηση σε αυτήν τη μορφή δεν θα μπορεί να συνεχίσει».



Πηγή : ysterografa.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου