Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ανοίγει παράθυρο για πρόταση μομφής σε Κωνσταντοπούλου το Ποτάμι



Ο Σταύρος Θεοδωράκης ισχυρίστηκε ότι θα υπογράψουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παράθυρο για πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου άφησε ανοιχτό ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ΣΚΑΪ.

Από την πλευρά του κ. Θεοδωράκη αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας ότι στην κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας προς το πρόσωπο της Προέδρου θα μετέχουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ενδεχόμενο πρότασης μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απασχολεί σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες το Ποτάμι.

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Τις φωνές του κ. Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις έχουμε ακούσει. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον Πρωθυπουργό, οπότε ας ασχοληθεί με τα προβλήματα του κοινοβουλίου λοιπόν. Το είχα τονίσει εξαρχής στον Πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης

Πηγές πάντως από την πλευρά της Κουμουνδούρου στο άκουσμα της πρότασης δήλωναν παντελή άγνοια ενώ άλλοι έκαναν λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», βλέποντας πίσω από το «παράθυρο» Θεοδωράκη μία διερευνητική κρούση προς τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου