Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Δολοφονία στη Bάρη: Την έσφαξε γιατί του έκανε μήνυση κι έφυγε από το σπίτι


Η 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 37χρονο σύντροφό της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.

Την έσφαξε γιατί του έκανε μήνυση και έφυγε από το σπίτι. Η 43χρονη γυναίκα, δύο ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, μετά από έναν ακόμη καθημερινό καυγά που είχε καταλήξει στην κακοποίησή της, είχε περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης, υποβάλλοντας μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

 Από εκείνη τη μέρα έφυγε από το σπίτι της οδού Λυσσάνδρου, στο οποίο συζούσε με τον 37χρονο σύντροφό της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.

Πήγε στο σπίτι που διέμεναν η μητέρα, η αδερφή και ο γαμπρός της, στην οδό Αθανασίου Διάκου 24 στη Βάρη. Το βράδυ της Παρασκευής, ο 37χρονος άνδρας έφθασε έξω από το σπίτι των συγγενών της 43χρονης, φωνάζοντας την ίδια να βγει έξω για να συζητήσουν. Ήταν και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Η άτυχη κοπέλα βγήκε έξω και μετά από μία έντονη λογομαχία μαζί του, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι, χτυπώντας την δύο φορές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η 43χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν όμως αργά, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη που περπατούσε σαστισμένος στην περιοχή. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου