Κυριακή 17 Μαΐου 2015

79 χρόνια φυλακή «χρωστούσε» καλλιεργητής κάναβης στην Ολυμπία



Συνολική ποινή κάθειρξης 79 ετών, για τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, είχε σε βάρος του 51χρονος που συνελήφθη στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας για καλλιέργεια κάνναβης.

Στη φυτεία και το φυτώριο που διατηρούσε ο συλληφθείς βρέθηκαν 726 δενδρύλλια κάνναβης. Όλα τα φυτά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο 51χρονος είχε φροντίσει ώστε η φυτεία να καλύπτεται από τη δασική βλάστηση της περιοχή. Παράλληλα, είχε συγκεντρώσει τις απαραίτητες προμήθειες για να μπορεί να παραμείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο χώρο, και κατ΄ αυτόν τον τρόπο να ελαχιστοποιεί τις μετακινήσεις του.

Οι τέσσερις παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του – που είχαν εκδοθεί από δικαστήρια της Πάτρας, της Αθήνας και το Ναύπλιο – αφορούν συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πύργου


Πηγή : ethnos.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου