Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Και ο Αντώναρος υπέρ των πρωτοβουλιών του «Συνδέσμου ΄74» για απαλλαγή της ΝΔ από τον Σαμαρά



Με στόχο η παράταξη να επανέλθει στις προ του 2009 αξίες της και στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τις οποίες έχει απομακρυνθεί αλλά και να επιστρέψει ο κόσμος που την έχει απαξιώσει ώστε να γίνει και πάλι πόλος έλξης για την κεντροδεξιά, ενεργοποιείται μετά από χρόνια ο «Σύνδεσμος ΄74». 

Ο Σύνδεσμος αποτελείται, όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, όχι από απλά μέλη η στελέχη αλλά από προσωπικότητες του κομματικού μηχανισμού Γενικοί Διευθυντές και γραμματείς, όπως ο Γεώργιος Βουκελάτος, Θόδωρος Μπεχράκης, Κυριάκος Γριβέας, Κώστας Κωστούλας, Αντώνης Σγαρδέλης και άλλοι ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και επιτυχημένοι στο έργο τους.

Η τελευταία συνάντηση τους στην αίθουσα κήπου της Ρηγίλλης  βοήθησε την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά το 2012 να γίνει κυβέρνηση αφού κατάφερε να συσπειρώσει αυτούς που δεν ήθελαν να βλέπουν ούτε σε φωτογραφία τον Σαμαρά, να ψηφίσουν υπέρ της Ν.Δ. ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες μετά τον 18% που είχε λάβει στις εκλογές.

Σήμερα ο Βαγγέλης Αντώναρος με ανάρτηση του στο facebook, δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον «Σύνδεσμο ΄74» και τονίζει ότι τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για την εκδήλωση της πρωτοβουλίας αυτής. Μεταξύ άλλων αναφέρει: 

"Θαυμάσια πρωτοβουλία των μπαρουτοκαπνισμένων στελεχών της μεγάλης παράταξής μας απο το 1974 μέχρι σήμερα. Τους στηρίζω ανεπιφύλακτα .Πρόκειται για μια μαζική (κι απ ο.τι μαθαίνω πολύ καλά οργανωμένη) συγκέντρωση ανθρώπων που μόνο να προσφέρουν ξέρουν. Στελεχών που και ιδεολογία έχουν και να οργανώνουν την παράταξη ξέρουν όποτε χρειάζεται. Και ξέρω ακριβώς τι λέω. Καταλληλότερη στιγμή για το ξεδίπλωμα κάθε αντίστοιχης πρωτοβουλίας δεν υπάρχει. Και γυρίζουμε με περιφρόνηση τη πλάτη στους καρεκλοκένταυρους καθώς και τους αλεξιπτωτιστές και τα παπαγαλάκια που τους ακολουθούν με υπερβάλλοντα ζήλο οι κραυγές που μας ντροπιάζουν"

Η πρωτοβουλία αυτή δείχνει την ανησυχία του "Συνδέσμου 74" για την κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας και για τον λόγο αυτό ετοιμάζει παρέμβαση.

Όλοι αυτοί που ηγούνται του Συνδέσμου 74 έχουν συμμετάσχει από καίρια κομματικά πόστα σε πολλές εκλογικές διαδικασίες και έχουν φέρει ποσοστά πάνω από 45% στον κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου