Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Τραγωδία για τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζ. Μπάιντεν: Εχασε τον γιο του σε ηλικία 46 ετών


Τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του περνά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζόζεφ Μπάιντεν, καθώς, όπως ανακοινώθηκε ο γιος του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 46 ετών.
Ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν ΙΙΙ, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ των ΗΠΑ και μεγαλύτερος γιός του αντιπροέδρου, έπασχε απο καρκίνο στον εγκέφαλο. Μάλιστα, είχε περάσει πάνω απο μία εβδομάδα νοσηλευόμενος στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έξω από την Ουάσιγκτον και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με ανακοίνωση του ίδιου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

«Με σπασμένες καρδιές ανακοινώνουμε τον θάνατο του συζύγου, αδελφού και γιού μας, Μπο, μετά απο μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου την οποία έδωσε με την ίδια ακεραιότητα, το ίδιο κουράγιο και την ίδια δύναμη που έδειξε σε όλη τη ζωή του...»



Έπειτα από οκτώ χρόνια στον θώκο του υπουργού Δικαιοσύνης της πολιτείας Ντέλαγουερ, ο Μπάιντεν είχε προσληφθεί φέτος στη δικηγορική εταιρεία Grant & Eisenhofer, η οποία ειδικεύεται σε επενδυτικά θέματα.

Είχε υπηρετήσει για έναν χρόνο στο Ιράκ, με βαθμό λοχαγού. Το 2014 είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ένα ιατρικό κέντρο που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου στο Τέξας. Είχε υποστεί ένα σχετικά ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο το 2010.
Η οικογένεια Μπάιντεν «αισθάνεται ανείπωτη θλίψη. Γνωρίζουμε ότι το πνεύμα του Μπο θα συνεχίσει να ζει μέσα σε όλους μας, ιδίως τη γενναία σύζυγό του, τη Χάλι, και τα δύο θαυμάσια παιδιά τους, τη Νάταλι και τον Χάντερ», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.



Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου