Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ποιος είναι ο 24χρονος που συνελήφθη για προμήθεια καλάσνικοφ στου "Πυρήνες"



Χειροπέδες σε έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας πέρασαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή, που έχει αναλάβει την υπόθεση του "Σχεδίου Γοργοπόταμος" για το χτύπημα

στις φυλακές Κορυδαλλού και την απόδραση μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και των ποινικών φίλων τους.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, που περιγράφεται στο κωδικοποιημένο μήνυμα των Πυρήνων προς την Αγγελική, για να τον συναντήσει σε μία ταβέρνα στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και να παραλάβει ένα από τα πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ, που εντοπίστηκαν στη γιάφκα της Αναβύσσου.

Στο μήνυμα έγραφαν: «Σου κλείσαμε ραντεβού για καλάσνικοφ και σφαίρες την Τρίτη. Παίρνεις τον προαστιακό και σταματάς Θριάσιο-Μαγούλα. Από εκεί παίρνεις ένα ταξί. Προσοχή να έχεις καθαρό κινητό μήπως χρειαστεί να καλέσεις ραδιοταξί. Στις 3 το μεσημέρι, παίρνεις το 69... (σ.σ. κινητό) στον Χρήστο και του λες “γεια χαρά, είμαι από Κριστιάν και έρχομαι στην ταβέρνα”». Και η επιστολή συνεχίζει: «Είναι μπουμπούνες οι Αλβανοί αλλά πρόθυμοι. Η ταβέρνα είναι ανάμεσα στην Αγία Σωτήρα και Παλαιοχώρι. Πολύ εξυπηρετική είναι η Κατερίνα».



Μανώλης Ασαριώτης


Πηγή : bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου